Shrnutí

22.12.2012 12:19

Takže dnešním dnem jsme zakončili letošní odchovy . Podařilo se nám po více jak dvou letech dokončit první abecedu , a načali jsme úspěšně druhou . Miminka narozená v letošním roce se obešla prakticky beze ztrát a náš chov se rozrostl o další záměry oproti původnímu smýšlení :) sama už mnohdy začínám pochybovat o své normálnosti , protože těm upištěným příšerkám odolávám čím dál méně :))

No a toto mě vedlo k prudkému zamyšlení , jakým směrem se budeme nadále ubírat . Oproti původnímu čoko záměru(který ale nevzdáváme , jen asi nebude tak jednobarevný) jsme začali poněkud více žloutnout , takže častečně zůstanem u původně vyštípávané žluté řady , dále něco klasicky bílého a určitě zkusíme čoko solidy(hlavně skořice ale na žluté a oranž se zřejmě taky nevyhneme) a černé foxíky . Vypadá to jednoduše , ale základnu to čítá obrovskou , včera jsme dovezli nové boxíky a další paneláček je na spadnutí .

Jinak jsme se v tomto roce zůčastnili poměrně úspěšně i několika výstav , takže několik našich chovanců(především z jiných stanic) má i čekatelské kartičky , kde jsme si dali za cíl je v příštím roce dojezdit . A protože nám začínají lézt slušné odchůvky místama , máme v plánu se pokusit více pochlubit vlastním peřím a ukázat , že i v Jablonci se začíná dařit :) takže pro letošek je to asi vše , stránky jsou plně aktuální a co je nového se dozvíte zas až v příštím roce . Přeju pěkné prožití Vánoc a pěkný nový rok . Už 2013 , páni to to letí :)